Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Nyoppussede kontorlokaler ved Akerselva – Christian Krohgs gate 16

Christian Krohgs gate 16, Oslo

Detaljer

 • Christian Krohgs gate 16
 • 0186 Oslo
 • Areal: 636m2 - 2500m2
 • Type:

Fasiliteter

yesFellesresepsjon
yesGarasje/P-plass
yesKantine
yesGarderobe
yesSykkelparkering

Beskrivelse

Download PDF

Ledig areale:
1. Etg: 636 BTA
2. Etg: 1000 BTA
5. Etg: 860 BTA

Beskrivelse
Akerselva Atrium ble oppført i 2009 av NCC og tegnet av Peter Pran i det anerkjente arkitektkon­ toret NBBJ. De ikoniske vindus flatene er levert av den italienske leverandøren Clima. Totalt er bygget 17.600 kvm. stort, og symboliserer den moderne utviklingen rundt Akerselva.

Beliggenhet
Akerselva Atrium ligger idyllisk og sentralt langs Akerselva. Området har gjennomgått en stor transformasjon siste tiåret, hvor flere utviklings­ prosjekter har trukket store selskaper til området. I tillegg til NHST som sitter i Akerselva Atrium har Tine, YS, IBM, Manpower, Westerdals og Skanska sine hovedkontorer i området.

Innhold
I Akerselva Atrium er det nå ledige arealer i 1. og 2. etasje. 1. etasje kan deles opp i 2 deler, hvor det ene lokalet kan benyttes f.eks. til showrrom. Vi får også ledige lokaler i 5 etg.på 860 kvm. Det er i dag en interntrapp mellom 1. etasje og 2. etasje, som kan enten fjernes eller beholdes, alt etter behov. I bygget er det felles resepsjonsløsning, møterom, trimrom, garderobe og sykkelparkering. Det er muligheter for innendørs parkering i kjeller.

Overtakelse etter avtale.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Scandinavian Property Fund og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Scandinavian Property Fund en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Jørgen Anker-Rasch.
Mobil: +47 975 20 547
Send e-post: jar@akershuseiendom.noKontakt

Du kan også sende inn skjema under for mer informasjon eller avtale visning.

Kontakt meg

Ditt navn
Epost
Telefon
Spørsmål/beskjed
lagre i favoritter
 • Søk ledige lokaler

 • DNB Næringseiendom

  Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 886 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
 • Ta gjerne kontakt med oss på
  468 44 100 eller utleie@dnb.no.